maanantai 4. heinäkuuta 2016

Avaimenperäavaimia ja unisieppariKoko viikon satanut vettä ja sää on ollut tosi apea ja harmaa. No perus Suomen kesä ;)

Mä olen saanut vähän yliannostuksen taas vaihteeksi teräsketjujen vääntämisestä, joita on tullut tehtyä melkoiset määrät. Vaihteluksi ihan peruskorujen tekemiselle askartelin sitten tälläkertää jotain muuta.

Sain kaverilta muutamia vanhoja avaimia ja siivotessani täällä kotona autotallia, löytyi lisää käyttökelpoista materiaalia, joten tuumasta toimeen :)

Avain vihreillä koristeilla. Kukat on hartsista, muotilla tehtyjä pikku kapusseja. Vihreä lanka alumiinia ja lisäksi pieniä strasseja. Hinta 9,00 €

Avain sinisillä koristeilla. Siniset hartsiruusut. Sininen lanka alumiinia, hopeanvärinen kuparilankaa, lisäksi pieniä metallihelmiä ja kristalleja. Hinta 10,00 €

Pronssin värinen avain. Oranssin sävyinen ruusu hartsia, koristeena lehden muotoinen lasihelmi ja meripihkan värinen sirulasihelmi ja sydänmaskotti. Hinta 9,00 € MYYTY!

Avain pinkein ja violetein koristein. Alumiini ja kuparilankaa, pikkuruisia hartsiruusuja, kristalli- ja metallihelmiä. Avaimeen liimatut linnut on pieni riipus, silminä pikku kristallit. Hinta 10,00 €  MYYTY!

Elämänpuu-unisieppari tuli tehtyä, kun huomasin, että minulla on reilusti vaalean kullan väristä kuparilankaa, jota en oikeastaan tarvitse mihinkään. Unisiepparin kehä on ristipistokehyksen sisäkehä ja materiaaliltaan puuta, halkaisija 13 cm.
Puun "lehdet" on ametisti siruhelmiä ja turkoosin väristä howliittia. Siniset sulat on riikinkukon höyheniä ja harmaat hanhensulkia. Violeteissä ja turkooseissa vahanauhoissa roikkuu sulkien lisäksi pieniä kullanvärisiä maskotteja luonnonmateriaalihelmiä.

Hinta 25,00 € MYYTY!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti