perjantai 6. heinäkuuta 2018

Kun kaikki ei mene ihan putkeen......eli tarina siitä, kun tulet huijatuksi...

Tässä vuosien varrella on tästä pajasta lähtenyt monia koruja ympäri Suomea ja niitä on postitettu myös Ruotsiin, Viroon, Norjaan, Espanjaan ja USAhan.
Jotkut ostavat yhden, toiset palaavat kerta toisensa jälkeen hommaamaan koruja itselleen tai lahjaksi vaimolle, miehelle, ystävälle, kummilapselle ja/tai isovanhemmille.
Kautta aikain minulla on ollut kunnia tutustua mukaviin ja huumorintajuisiin ihmisiin... Asiakkaani on luotettavaa loistosakkia.
Olen aina pitänyt tiukan linjan. En koskaan lähetä koruja, jollen näe tililläni maksusuoritusta tai että koru on maksettu suoraan käteisellä. Ihmiset poikkeuksetta lähettävät kuittikopion maksusta, vaikken sitä koskaan pyydäkään, enkä silti lähetä koruja, ennen kuin olen varma maksusta.


Sorruinpa sitten poikkeukseen yhden kerran. Tuttu samoista harrasteporukoista tilasi mittatilauksena korut: romanov ranne- ja nilkkakorun valkoisin helmiäislasihelmin. Sovittiin että tuon korut hänelle erääseen tapahtumaan ja kun ne hänelle luovutin 16.6.2018 olin siinä uskossa, että korut on maksettu. No eipä ollut.
Kun aloin kysellä rahojen perään, ne luvattiin maksaa 22.6 ja sitten 27.6, tosin kyseisenä päivänä sain ilmoituksen, että hän postittaa ne takaisin. Valitettavasti korut eivät koskaan palautuneet minulle.
Tällä hetkellä asia on siirtynyt jo muiden hoitoon. En saanut korujen tilaajalta maksua ja korut jäivät sille tielleen. Erehdyin asioimaan ihmisen kanssa, joka surutta valehtelee, myös näille, hänelle läheisille ihmisille, jotka nyt asiaa hoitaa ja jotka ovat luvanneet korvata korut minulle hänen puolestaan.

Jos joku tunnistaa korut ja on mahdollisesti ostanut/saanut ne lahjaksi, niin olisi kiva tietää. En vaadi niitä takaisin tai rahaa niistä, koska mahdollinen ostaja/saaja on yhtä huijattu kuin minäkin. Korut tunnistaa pikku tagista, jossa K-kirjain. Se on toki voitu poistaa. Korut ovat mahdollisesti jossain Riihimäki-Lahti akselilla.*Päivitys 9.7.2018* Olen tällä päivämäärällä saanut korvauksen koruista. En ihmiseltä, joka ne varasti, vaan hänen lähipiiriltään. Kiitän suuresti heitä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti